Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Norges beste tennisguide

Wimbledon odds


Wimbledon centre court fore turneringen

Det er snart duket for 2017 versjonen av verdens eldste tennisturnering. Den prestisjetunge turneringen, Wimbledon går av stabelen fra 3 til 16 juli på All England Club i Wimbledon i London. Her har den blitt arrangert hvert eneste år siden 1877. Wimbledon er en av de fire Grand Slam tennisturneringene, og er den eneste som fortsatt spilles på gress. De tre andre er Australian Open, French Open og US Open.

Fjorårets turnering ble gjennomført fra 27 juni til 10 juli hvor publikum og spillere fikk en real dose spenning og flere satt med hjertet i halsen. Det første sjokket for herrene kom da regjerende mester Novak Djokovic røk ut av turneringen allerede før kvartfinalene. Dette var den første kvartfinalen på ni år hvor Djokovic ikke var på startlisten.

Sjokk nummer to kom da syv ganger Wimbledon-mester Roger Federer røk ut mot fjerdeseedede Milos Raonic i semifinalen. Hele verden holdt pusten, men etter tre og en halv time måtte Federer se seg slått 6-3, 6-7, 4-6, 7-5, 6-3. Dette gjorde at Raoinic kunne juble for sin første Grand Slam finale noensinne.

I finalen møtte han hjemmehåpet Andy Murray, som vant sin semifinale 3-0 i sett mot tsjekkiske Tomáš Berdych. Finalen ble en lett match for Murray, som for andre gang i sin karriere kunne juble for Wimbledon-seier. Han knuste Milos Raonic i tre strake sett (4-6, 6-7, 6-7).

På kvinnesiden var det håp om at søstrene Serena og Venus Williams skulle møtes i Wimbledon-finalen precis som 2001. Dette ville i så fall være den femte gangen dette skjedde i Wimbledon sammenheng, senest i 2009.

Serena Williams vant sin semifinale, men Venus måtte se seg slått av tyske Angelique Kerber. I finalen gjorde Williams kort prosess og vant 7-5, 6-3. Dette var hennes syvende Wimbledon triumf i karrieren og den 22. Grand Slam-tittelen.

Det blir spennende å se om den store stjernen Roger Federer klarer å ta tilbake tittelen etter maratonkampen i 2016 og hvem som overtar tronen etter Serena Williams, som ikke stiller i årets turnering.

Vil Federer vinne igjen?

Federer wimbledon

Roger Federer har hatt en fantastisk sesong og er en stor favoritt i forkant av Wimbledon-turneringen i juli. Tennissporten er svært uforutsigbar, og som fjorårets turnering var et bevis på, skal det ikke mye til for å gjøre en feil og dermed måtte se resten av kampene på tribunen. Sammen med Roger Federer, har både Rafael Nadal, Andy Murray og Novak Djokovic store muligheter for å nå finalen.

Flere store sportskanaler og aviser spår at Rafael Nadal og Roger Federer er favoritter til å vinne den neste Grand Slam-tittelen. Både den spanske og den sveitsiske spilleren har hatt formidable sesonger og Nadal ligger nå på andreplass på ATP-rankingen. Derimot foretrekker han å spille på leirbane, men han er klar for utfordringen gressbanen gir.

Andy Murray holder topplasseringen på ATP rankingen, foran Rafael Nadal på andreplass. På tredje finner vi sveitsiske Stan Wawrinka som har sneket seg foran Novak Djokovic. Federer er like bak på en femteplass. Det er ingen tvil om at disse fem navnene vil bli å finne på kampprogrammet for Wimbledon 2017.

Det norske tennishåpet, Casper Ruud har valgt å droppe kvalifiseringen til Wimbledon-turneringen og vil fokusere på andre turneringer som spilles på hans favorittunderlag. Ruud er i dag ranket som nummer 112, og det er store håp for 18 åringen og hans fremtidige tenniskarriere. Kanskje det er han vi kan satse penger på i finalen om noen år.

Mannlige Wimbledon favoritter og odds

Det er ikke lenge igjen før første matchen i årets Grand Slam-turnering i London slås i gang, og det er allerede mulig å satse penger på hver eneste kamp gjennom turneringen. Oddsen for Wimbledon kampene endrer seg nesten daglig, så det er lurt å sjekke allerede i dag slik at du får den beste oddsen på kampene du ønsker å spille på.

Det er fire store mannlige favoritter, Roger Federer, fjorårets mester Andy Murray, Rafael Nadal og Novak Djokovic. I følge spill- og gamblingsidene er det Federer og Murray som er de aller største favorittene med en odds på omtrent 3. Nadal og Djokovic ligger likt med en odds på 6. Sjekk nettsidene i dag for å sikre deg den beste oddsen slik at du kan lene deg tilbake i godstolen og nyte kampene i juli.

Kvinnelige Wimbledon favoritter og odds

Kampene for kvinnene går av stabelen samtidig som herrenes, og det er mye spenning og forventninger til hvem som tar hjem tittelen i år etter triumfen i 2016. Fjorårets vinner Serena Williams deltar ikke i årets turnering da hun er gravid med sitt første barn, så det blir spennende å se hvem som kaprer seieren.

Karolina Pliskova

Besøker vi spill- og gamblingsidene på nettet er det mulig å oppnå en betydelig bedre odds på kvinnekampene. Grunnen til dette er at matchene er mer åpne og det er flere som kan stikke av med finalebilletten. Karolina Pliskova er spilleren som har lavest odds på 5 og er dermed den største favoritten for finaleseier. To ganger mester Petra Kvitova ligger med en odds på 8. Det blir spennende å følge årets kamper, og sjekk nettsidene slik at du får den aller beste oddsen på dine matcher.